:::All Divack:::..Specialist in ISOLATIE, LUCHTDICHTHEID, SCHRIJNWERK, SCHILDERWERKEN en DECORATIEWERKEN | Melle - Gontrode
    Luchtdichtheid PRO CLIMA
     
     
  HOMATHERM evolutie in isolatie
     
  Luchtdichtheid PRO CLIMA (vervolg)
     
  Isolatiewerken ISOFLOC
(erkend plaatser)
     
  Isolatiewerken (Thermofloc)
     
  DämmRaum sparrenexpander
     
  Houten I-liggers
     
  Steico Houtvezelisolatie
   

Luchtdichtheid PRO CLIMA

Het pro clima uitmuntende systeem voor maximale veiligheid - ook in bouwfysisch veeleisende constructies.

De beste bescherming voor het isolatiemateriaal tegen bouwschade en schimmel

Gemakkelijk en betrouwbaar:
Intelligente luchtdichtingsbanen voor binnen en onderdak- en wandfolies voor buiten. Maar ook kleefmiddelen, kleefbanden en speciale accessoires bieden betrouwbare systeemoplossingen voor de dichting van de bouwschil. Maak gebruik van de meer dan 20 jaar "pro clima" ervaring op gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van luchtdichtingsbanen en onderdak- en wandfolies.
Systeem INTELLO

Het pro clima uitmuntende systeem voor maximale veiligheid - ook in bouwfysisch veeleisende constructies

  
De beste bescherming voor het isolatiemateriaal tegen bouwschade en schimmel. De hoge veiligheid wordt door de vochtvariabele diffusieweerstand van de folie bereikt.

Vochtvariabele diffusieweerstand
INTELLO heeft een bijzonder grote, in elk klimaatbereik werkzame, vochtvariabele diffusieweerstand met een meer dan 40-voudige vochtvariabele spreiding.

 
In winters klimaat is INTELLO bijna diffusiedicht (sd-waarde boven 10 m) en beschermt de constructie tegen vochtindringing (ca. 7 g/m² per week).  
   
 
In zomers klimaat wordt INTELLO extreem diffusieopen (sd-waarde ca. 0,25 m) en heeft een hoog drogingspotentieel (ca. 560 g/m2 per week).
 

Gebruik ook in bouwfysisch veeleisende constructies
Ook voor veeleisende constructies die buiten diffusiedicht zijn, zoals schuine daken met metalen dakbedekking, onderdaken uit bitumineuze dakstroken, platte daken, groendaken enz., biedt INTELLO een indrukwekkend potentieel met betrekking tot het uitblijven van bouwschade - ook op plaatsen met een zeer koud klimaat. INTELLO beschermt het bouwonderdeel en de bewoners tegen schimmel en schade voor de gezondheid. De studie „Berekening van het het potentieel met betrekking tot het uitblijven van bouwschade van isolatieconstructies in de houtbouw“ bevat gedetailleerde informatie over de bouwfysica van isolatiematerialen.

Samenstelling en ecologie
De uitstekende dampremmen INTELLO en INTELLO PLUS bestaan voor 100 % uit polyolefine – het speciale membraan uit een polyethyleencopolymeer, het vlies en de wapening (bij INTELLO PLUS) uit polypropyleen. Dit maakt een gemakkelijke recycling mogelijk. pro clima INTELLO en INTELLO PLUS worden overeenkomstig DIN EN 13501-1 in de klasse E ingedeeld. Beide folies dragen het EG-conformiteitsteken overeenkomstig DIN EN 13984.

 

Copyright © 2009 ALL DIVACK - webdesign by HAISJA BVBA  

:::All Divack:::..Specialist in ISOLATIE, LUCHTDICHTHEID, SCHRIJNWERK, SCHILDERWERKEN en DECORATIEWERKEN | Melle - Gontrode